Followers

Sunday, February 24, 2013

kek hello kitty

Assalamualaikum...

alhamdulillah..akhirnya ter'guna' juga acuan hello kitty ni..ada member lama yang order...temanya..wat ever..ikut suka2 tuan tokeila....jadi aku pun ambil kesempatan ni guna acuan ni..ni kira cam experimen jugaklah...

emm..mcm payah jugak bentukkan mata & hidung..walaupun ikut acuan

tadaaaaa....
selalunya kalo mau deco kek, macam krem jugak otak memerah idea..blueprint sudah cantik..tapi time mendeco tu, selalunya lari jgak dari idea asal....kadang-kadang menjadik..kadang2 nda jadi.. jadi kalo guna acuan macamni, lagi senang..tinggal deco saja ikut bentuk acuan tu...kelebihan kek mcm ni jugak nda payah mo sapu krim tu cantek2..kemas..sebab akan d cover dengan krim luaran tu nanti..alhamdulillah, percubaan kali ni ok jugak...

sedia untuk dihantar
ok..kek dah sedia di packing and dihantar ke rumah member..nasib sempat siap jugak..kemarin balik opis begegas adun kek..nasib baik buttercream sudah ready..jadi kek siap, terus deco..jadi malam ni tinggal hantor.....

oklah itu sajala catatan pengalaman buat kek untuk kali ini..In sha allah ada lagi catatan di lain hari..terima kasih kerana sudi meluangkan masa ke blog yang se adanya ini..

wasalam..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget