Followers

Sunday, January 13, 2013

Loyang oh loyang

Assalamualiakum...


Akhir tahun lepas time cari dalam goggle tentang jual barang dalam online, terjumpa satu blog ni yang jual barangan bakery di eazybake nama blognya..punyala excited explore. siuk tinguk-tinguk barang yang dijual.harga pun nda juga mahal..memang berpatutanlah..

Paling best tinguk peralatan untuk kek fondant.dan acuan kek.macam-macam ada...kalo memang ada duit lebih, kompom suda di borong  tu.first time tinguk tu, survey2 dulu...bila bonus sudah masuk..naa terus p beli. sekali2 kira-kira semua termasuk kos pos, adalah jugak dalam RM200 lebih. Ok la juga, harga berbaloi-baloi. Ok ni adalah barang2 yang dibeli hari tu.emm ada loyang bola,hello kitty,buku dan sedikit peralatan kek fondant dan ada beberapa lagilah..

loyang helloy kitty, buku , bola and loyang bantal


Hampir terlupa, selain daripada blog tu..ada juga beli acuan dari rakan FB loyang&Acuan.Fb akak ni pun mantap jugak..banyak pruduct dia jual..kadang-kadang yang nda pernah tinguk pun ada dijual. K ni loyang yang sempat disonglap dari kedainya...loyang untuk kek bantal gitu...



Bila suda dapat barang2 yang diorder, memang excited n semangat terus untuk buat kek..mo buat expiremen..tapi sampai ke hari ni satu kek pun belum ada yang dibuat..he..he..entahlah bila. Macam bizi lagi ni plus malas..he.he..itu sajala catatan untuk kali ini...

loyang bola,,ni mahal sikit..tpi berbaloi



wassalam..terima kasih kerana sudi membaca..













2 comments:

  1. Nk tanya beli kat blog eazybake..tiap apa kalu nk beli acuan bola 2..berminat la plak..salam kenal dr cheq da

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan juga..terima kasih atas kunjungan...cheq da ke https://www.eazybake.com/ .nti cheq da buli pilih brg2 kat situ..memang banyak.termasukla acuan bola tu.skrg ni macam ada banyak lagi acuan yang d jual

    ReplyDelete

There was an error in this gadget