Followers

Tuesday, March 1, 2011

kelas cupcake

kali ini catatan mengenai kelas cupcake yang aku ikuti. Memang best juga kelas ni, macam kelas-kelas yang lain. kali ni ajak Kak Tun, and Bon-Bon sekali..naa..hasilnya, meriah group kami tu.yang 'excited' sangat mau ikut kelas ni sebab belajar buat'fondant'..memang gumbira dan teruja mau belajar..he.he.rupa-rupanya, senang saja mau buat 'fondant' ni..ingat kan susah banget..dulu selalu tengo dalam internet saja cara mau buat.tapi kebanyakan nya org puteh yang buat..pastu bahan2 yang di guna pun macam tak biasa di jumpa di sini..(ini yang aku pikirlaa..) al maklumla..aku ni pun bukan tau sangat bahan-bahan kek ni....



bahan-bahan untuk buat 'fondant' pun bukan banyak sangat..kira ok laa....


inilah hasil kelas hari tu..memang berbaloi belajar..cuma kalo untuk di makan, tak sanggup rasanya..memang manis gila...he.hee..tapi kalo untuk hiasan-hiasan ke, soviner ka..okla....





inilah muka cupcake sebelum kena make up penuh..tapi suda nampak ke ayuanya..he.he




ni geng-geng time buat cupcake...meriah..kumpulan kami yang paling bising.....



sempat lagi bepozing gan kak ton......


akhirnya................dapat juga kami menyiapkan semua cupcake..tpi tak sempat rasa pun..terus kirim gan kak ipar d kampung..sebab kalu d rumah, tiada siapa yang makan tu..


terima kasih kerana membaca......



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget