Followers

Friday, July 22, 2011

kek kanak2 tabika



asslamualaikum...baru-baru dapat call dari member..sekolah pra sekolah dorang mau order kek 2 bijik...jadi aku pun semangatla jugak membuat...lepas saja balik opis..terus p bancuh tepung dan seangkatanya...then pukul...letak dalam loyang..bakar...alhamdulillah...siap kek..tpi belum deco lagi



..

kek tu kena hantar malam rabu, sebab hari khamis dorang mau guna suda....jadi lepas saja kek tu siap d bakar, tunggu sejuk, terus deco...kek pertama tu, memang macam tiada idea mau deco apa..mungkin penat sama mengantuk..dalam otak tu, memang ada sudah idea..tpi bila start mendeco..memang outfom betul...jadi hasilnya pun agak kurengg......

.kek kedua tu, kira okllllaaaa..otak segar sikit..he.he..jdi bule la deco kek dengan semangat..hasilnya pun,emm ok jugala...kalo time2 gini, macam penat jugak buat kek..rasa macam malas..tpi bila suda siap kek tu dan cantekkk, em rasa macam nda sudah sabar mau deco kek seterusnya..lagi-lagi kalo idea2 tu mencurah-curah.

kek ni siap, agak lewat jugkla..mungkin pukul 11 atau pukul 12 ....besok..lepas ja balik opis, terus hantar kek dengan member ni..oh ya..namanya halimah...tpi nick name paling glemer..limbo..he.hee..ma kasih ya sebab order..hari tu dia da pernah order..kek tu untua sk besday kanak-kanak pra sekolah..tpi kali ni untuk bulan april, mei, jun dan julai..harap lepas ni, order lagi ya.....


inila antara gambar2 yang sempat diambil.....(gmabor atas)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget